top of page

Ons verhaal

Wie zijn wij?


“Zeg eens eerlijk: als je een karpet zou mogen uitkiezen, waarbij geen limiet bestaat wat betreft maat, vorm, kleur, materiaal of design, hoe zou dat er uit zien?”

Ons verhaal

Met die vraag begon in 2022 het idee van Dutch Design Carpets; een moderne duurzame webshop voor design karpetten. De mogelijkheid om jouw karpet volledig op maat, wens en design te ontwerpen.

Uitvoerig onderzoek en creativiteit heeft het idee omgezet naar realiteit. Laat dat nu precies zijn waar het team van DDC goed in is: een visie met het tot in de puntjes uitwerken van jouw idee.

 

Alle vloerkleden in de webshop worden vervaardigd met aandacht voor mens en natuur. Het team werkt met een scherp oog voor detail en een flinke dosis enthousiasme en expertise aan de meest originele verzoeken op het gebied van karpetten. 

 

Dutch Design Carpets is voortdurend op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen, maar verliest daarbij ook de tijdloze, klassieke designs niet uit het oog. De insteek is altijd om het idee en de behoefte van de klant uit te voeren. Wat dat betreft staat het team van Dutch Design Carpets altijd in de startblokken voor een nieuwe uitdaging op het gebied van karpetten: alles is mogelijk!

Zijn wij een match? 

Is er al een idee over een karpet en welke vorm dit mag krijgen? Dan kijken wij hoe we dat kunnen realiseren. Bestaat er een wens voor een vloerkleed, maar de invulling is nog onduidelijk? Ook dan denken we mee van A tot Z. 

 

Het team van Dutch Design Carpets staat garant voor perfectie op het gebied van karpetten. Een interieur reflecteert de persoonlijkheid van de bewoner en bij Dutch Design Carpets doen we er alles aan om die insteek tot in de details terug te laten komen. We snappen de drang naar afwisseling en onderscheiding, perfectie en duurzaamheid. 

 

Van een huis een thuis maken: wij zijn er expert in. We doen dat onder andere door het gebruik van lokale materialen van hoogwaardige kwaliteit met een unieke uitstraling. Of het nu gaat om een zacht, zwaar en warm vloerkleed voor op een koude vloer, of juist een karpet van licht materiaal met bijzondere opdruk:  

Dutch Design Carpets
zorgt voor een persoonlijke, passende optie. 

Toonkamer

Toonkamer - Dutch Design Carpets

‘Het voormalige gemeentehuis

in Dinteloord is een prachtig oud

monumentaal pand midden in het dorp.

 

In de Tweede Wereldoorlog werd een stuk van het gebouw weggebombardeerd,

maar dat is indrukwekkend goed

gerenoveerd. De glas-in-loodramen geven een inkijkje in onze regionale geschiedenis van de boeren en de suikerbietenindustrie’, legt Lotje uit.

 

‘Dit verhaal hebben wij geprint

(uitgebeeld) op onze traploper, waar de

oude én de nieuwe techniek van printen

op tapijt samenkomen.

 

Dit is meteen een mooie eyecatcher als je het pand binnenkomt via de ruime entree. Alleen voor dit historische gebouw is het al de moeite waard om even langs te komen.’

Op maat

Kwaliteit

Duurzaam

bottom of page